Even voorstellen

Mijn naam is Kim Uffing. Al sinds het jaar 2000 (mijn zestiende) ben ik werkzaam in de kappersbranche. Iedere dag weer haal ik er ontzettend veel voldoening uit om klanten dát kapsel te geven dat bij hen past. Voor de een is dat een vertrouwd kapsel, voor de andere is dat iets nieuws. Natuurlijk gaat dat altijd in overleg.

Ik woon in Duiven. Als mobiele kapsalon werk ik in het dorp zelf en de omliggende plaatsen. Ik ben flexibel en kom bij u thuis voor een professionele haarbehandeling. U hoeft er dus de deur niet meer voor uit. Dat maakt het voor u (en het gezin) extra gemakkelijk!

 

Ik ben niet altijd als mobiele kapster met mijn vak bezig geweest. Voorheen heb ik bij kapsalons in de omgeving ervaring opgedaan en zo de kneepjes van het vak geleerd. Om nog meer met de mensen in mijn thuisomgeving betrokken te zijn, heb ik ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan. Die beslissing pakt tot dusver prima uit.

 

Service en klantgerichtheid vind ik belangrijk. Ik heb op ieders vraag een antwoord. Of u nou wilt knippen, kleuren of permanenten of een een basic, trendy of zelfs een extreem kapsel wilt, dat maakt voor mij niets uit. Iedereen – man en vrouw, jong en oud – mag bij mij in de stoel. Het lijkt me ontzettend leuk als ik binnenkort bij u thuis mag komen!

Kim Uffing